SENIOR JÓGA NA ŽIDLÍCH od září 2024

Doprovoďte nebo přivezte své rodiče nebo prarodiče mezi nás a my uděláme vše, aby se jim u nás líbilo.

JÓGA PRO SENIORY  – NA ŽIDLÍCH se ideálně hodí pro ty, kteří si nemohou dovolit tradiční cvičení na podložce bez ohledu na věk. Pohyb je život! zvláště ve vyšším věku je pro náš organismus pravidelný pohyb nesmírně důležitý. S ohledem zdravotní stav je však vždy lepší poradit se o vhodném druhu cvičení s lékařem.

  • Jóga na židli neboli „jóga vsedě“ umožňuje vychutnat si naplno všechny výhody této cvičební lekce, aniž by se musel klient obávat zranění.
  • Cvičení je určeno pro klienty, kteří potřebují jemnější druh cvičení.
  • Snadno proveditelné pozice jógy vsedě podporují zlepšení flexibility, síly a dechové kontroly, stejně jako pozitivní vliv na duševní pohodu.
  • Cílem lekce je pravidelným cvičením zvýšení sebevědomí, příval energie a znovu nabytou sebedůvěru.
  • Trávit čas v kolektivu.

Vstup 1 lekce je 100 Kč/os, platba na místě lektorce. Objekt má bezbariérový přístup, místnost je po rekonstrukci, toalety v blízkosti. Příjezd vozidlem je možné až před vchod do místnosti.  Rehabilitační pomůcky jsou v ceně lekce k zapůjčení, kdy postupně budou dokupovány další dle potřeby. V případě vyššího zájmu, mám prostor rozšířit o 2 lekce týdně.

Sebou: pohodlné bavlněné oblečení, tenké ponožky (cvičení bez bot), láhev na vodu, ručník.

Lekce 3.9.2024 za zvýhodněnou cenu 50 Kč. Ostatní lekce 100 Kč.

Místo: Objekt jídelny domova Jistoty (boční vchod bývalého Kasi baru), budova vedle Záchranné služby, za prodejnou Lidl.

Lektorka: Katka Adamčíková. Lektorka jógy, která dlouhodobě pracuje jako asistent pedagoga v základní škole speciální s dětmi s mentálním a fyzickým postižením, Bc. Universita Palackého v Olomouci – obor vychovatelství a speciální pedagogika (andragogika a gerontagogika)